Dejlig dag..

Opskrift..

Der var en læser der efterlyste en opskrift på denne ret, jeg skrev om for et stykke tid siden  – så her kommer den 🙂

IMG_2357Græskar purréen som er den æggeblomme gule klat :p.. Bliver lavet ved at man tager et græskar og skærer skralden fra og skærer det i små tern. Enten koger eller bager man så stykkerne til de har fået formeget – dvs at de skal være godt smattet. Det blender man og smager til med salt og pepper – Færdig!

Kødet hedder nyretapper – og nej det er ikke nyrer det hedder det bare 🙂 – Det er et rigtig lækkert stykke kød fra en okse – Hus kokken mener at det er det kød der holder nyrerne på plads 🙂 – i kan dog vælge hvad i lyster!
Kødet steger man 3 minutter på hver side, på en meget varm pande med lidt olie, det er for at lave en stege skorpe som sætter smagen. Så pakker man dem ind i sølvpapir og lader dem trække i ca 6 minutter – Det er rødt og saftigt 🙂 – Færdig!

Blomkålene bliver pillet i buketter i den str man ønsker, så koger man dem ganske ganske lidt, tager dem op og steger dem i saft resten fra kødet – Færdig !

Sauceen ovenpå kødet er en fond sauce, hvor man køber noget fond og koger det ned til en sauce – Det gør man ved at man tilsætter fx i denne ret,  svampe og løg og koger indtil man føler det har den rette konsistents – Færdig !

Velbekomme i kære læsere 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dejlig dag..