Hvor blev den første uge af?

Lidt godt blandet..

Igår aftes havde min kæreste og jeg besøg af mine forældre, hvor min far skulle hjælpe os med at få installeret vores fjernsyn. De blev dejligt nok at spise, men så kom dilemmaet igen junk ville være meget lettere. Min mor var ikke helt tilfreds med at de skulle sidde og spise pizza overfor os, men jeg følte mig faktisk stærk og følte slet ikke trang til at smage deres pizza – fed følelse.
Dagen for inden var jeg kommet i tanke om en FANTASTISK grøntsag, som jeg absolut ikke kan forstå at jeg har smidt ud af mine tanker, nemlig – jordskokker! det er den perfekte erstatning for kartofler. De smager en smule anderledes og så er de mere sprøge – PRØV DEM!.. man skærer dem i både og steger dem på panden med lidt olie og krydderier, mums!

Svinemørbrad med porrer, forårsløg og JORDSKOKKER! 🙂

Denne lækre ret fik jeg og min kæreste mens de andre spise pizza :)..

Igår formiddags inden mine forældre kom, havde jeg taget tidligt fri fra skole, for at kunne lave lidt på huset sammen med min kæreste, vi blev dog lidt sultne under arbejdet og ville have noget hurtigt og nemt – før i tiden ville det have været rugbrød men igår svingede jeg lige en hurtig mou suppe over og bum så var der frokost.

Mou – oksekødssuppe til kun 25 kr. super god afveksling til kuren

Idag fik jeg til frokost hele tre klementiner – jeg elsker simpelthen klementiner 🙂 der udover fik jeg en salat bestående af broccoli, solsikkekerner og bacon – jeg glemte desværre at få taget et billede af den, men er sikker på jeg får den igen en af dagene, den er simpel og lækker.

Til lidt andet end bare mad…

Jeg elsker at være kreativ og hygge med ting, men jeg må indrømme at jeg ikke altid lige er hverken god til det eller har tålmodighed til det – specielt ikke hvis det ikke lykkedes mig første gang 🙂 Jeg arbejder på et plejehjem som studiejob ved siden af skolen. Og der bor den sødeste og mest kreative dame, som minder mig ekstremt meget om min morfars søster, som altid har lavet ting til os helt fra vi var små, det var – strømper, sweatere, dukketøj osv. hun er dog ved at være ret så gammel 91 hvor at være præcis – og hun kan ikke lave disse ting mere. Så derfor har jeg begivet mig ud i at jeg skal lære at hækle! – og det er ikke let nej :)..

Dette er mit aller’ første korrektre resulat og helt hjemmelavet

jeg er stolt.

og lige præcis for 5 minutter siden er jeg blevet færdig med mit andet projekt – det er dog ikke hæklet, men syet til mine dejlige hunde :).. jeg synes også at de skulle føle noget godt  ved at være flyttet i hus, så jeg bestemte mig for at sy sækkepuder til dem 🙂

sådan blev det færdige resultat 🙂 – de er allerede ved at blive indviet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor blev den første uge af?