Motivationen...

Ugen der er gået..

Så er første uge gået, både for bloggen og for kurens start, og jeg må godt nok indrømme den er gået bedre end jeg kunne have forestillet mig. Jeg har haft rigtig, rigtig travlt i weekenden, med arbejde og besøg, og jeg må indrømme jeg absolut har været i energi mangel.. Jeg har et hjemme fitness som bare står og venter på mig, men gør jeg det, nej ?.. SÅ KOM DOG IGANG NINA! – jeg har formået at tage mig 3,4 kilo på en uge, så kan ikke lade vær med at tænke hvad jeg ville kunne tabe hvis jeg bare lavede lidt aktivt.

Jeg har gennem hele weekenden næsten husket at tage billeder af alt mit mad og snack, men puha det er svært at huske til tider, ofte er jeg halvvejs igennem retten og så kommer tanken dooh og øvha!

Så men her kommer et udklip af menuen for weekenden 🙂

Både lørdag og søndag har jeg været på arbejde og har derfor skulle finde noget let lige at tage med.

Frisk avokado og lidt rest af mørbraden fra da vi havde gæster

lørdag aften kom jeg virkelig på prøve, jeg skulle på CAFÉ! og kan love jer for det er ikke let at sidde der og gerne ville dele et glas rødvin med en veninde men i stedet så skulle bestille en danskvand og en smoothie kun med vand (som var ret dårlig!) men jeg gjorde det og gjorde det uden at synde! Inden skyndte jeg at bikse en gang rundt i køleskabet på panden.

Æg, tomat, rødløg og forårsløg

Søndag eftermiddag kom min bror på besøg, for at se huset og vi havde en rigtig hyggelig stund sammen, vi var dog begge sådan lidt småsultne og da jeg ikke har noget brød i huset pga. kuren, så jeg biksede lige samme ret sammen som jeg lavede lørdag aften.

Jeg nåede ikke at få aftensmad søndag aften og JA! jeg ved godt at det ikke dur, men sådan var situationen og den var det værd! Jeg var nemlig i fuld gang med at overtale en af mine aller’ bedste veninder til at klippe mit lange krøllede hår af, det var en lidt drastisk beslutning, men jeg er fuld tilfreds med den! – jeg har haft virkelig virkelig langt hår og flot hår, men det var bare blevet så stort og tungt at det altid var i vejen og altid oppe! bum – hvad er så meningen i at have langt flot hår hvis det altid er oppe og ikke bliver vist, så jeg fik hende endelig overtalt med al min charme og måtte derfor springe aftensmaden over – men jeg nåede lige at mikse to smoothies sammen til os – og at vi var igang med projektet kom min dejlige kæreste forbi med en ny forfriskning – endnu en smoothie :)!

Smoothie med jordbær og hindbær, leveret af min dejlige kæreste

 

Sådan så det ud inden det blev klippet

RESULTATET :)!

Nå, men nu har jeg fået et nyt moto omkring mig selv – Ny Nina med nyt hår og ny vægt!! – og til fortsætte

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motivationen...