3. dag på Whole30

Whole30 – 4. dag

Lige en personlig status på hvordan jeg føler Whole30 går for mig. Jeg synes faktisk det går udemærket. Dog rigtig træls at jeg er blevet syg, og bare går herhjemme. For så synes jeg ekstra man fokuserer på mad (min appetit fejler intet selvom jeg er syg). Så synes ikke jeg laver andet end at spise hele dagen, og når jeg har spist tænker jeg på hvad jeg skal spise næste gang – Gud hvor er det belastende! Skal heldigvis hjem til mine forældre i weekenden, sammen med min bror, så der er lidt andet at lave, haha.
Min yndlings morgenmad er smootie, og selvom man ikke må komme yoghurt eller mælk i bliver de super gode! I morges var der frosne hindbær og blåbær, en banan, saft fra en halv citron og så ca. 3 dl vand. Jeg har altid en kande vand med lime i køleskabet. Det var en super smootie! Og så mætter det længe synes jeg. Til frokost spiste jeg rester fra vores aftensmad i går, og så en avokado, to tomater og en masse rejer. Så har jeg spist 2 (!) snacks i dag, først nogle nødder og en Coca Cola Zero (dem skal jeg altså stoppe med) og så senere et æble i tern med kanel på. Det var virkelig let og lækkert! Til aftensmad lavede jeg så andebryst, hvor jeg havde fjernet skindet, og så en hel frisk chili på sammen med saft fra en halv lime og så salt og peber. Så i ovnen i staniol i ca. 30 min. Og dertil råkost af hvidkål, gulerødder og rosiner! Så lækkert!

3

  • Hov hov, sødemidler er jo no go på Whole30.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nina og Lena

      Vi ved det godt – vi har valgt ikke at undlade nogle enkelte ting for lettere at kunne holde kuren. FEDT du læser med! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Eneste årsag til at jeg leger politimand er for at jeg såååå savner min cola light 🙁

      Efter I begyndt at følge mig på Instagram måtte jeg jo ind og kigge 🙂 Jeg er altid på udkig efter gode trænings/sundheds blogs. Vil klart følge jer den næste tid for at se hvordan den udvikler sig.

      God weekend til jer piger.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3. dag på Whole30