Min historie - Nina

Whole30

Mit vægttab er gået i stå, og jeg mangler et skub til at få tabt det sidste, så jeg kan nå mit endelige mål. Der er 12 kg igen. Jeg læste om en blogger, som havde været på Whole30-kuren, en 30 dages kur, hvor man skærer en del af kosten væk. Hun tabte over 8 kg på de 30 dage! Så den begynder jeg på, på mandag. For at kunne se om der sker noget, har jeg vejet og målt mig inden, samt taget billeder af mig selv i undertøj. Men kuren er ret simpel, og går ud på:

Du må spise: Kød, fisk, æg, masser af grøntsager, frugt, nødder, frø og olie. Samt man skal drikke 2 liter vand om dagen.

Du må ikke spise: Sukker, alkohol, tobak, hvede, brød, ris, pasta, kartofler, majs, bønner, ærter, peanuts, soya, tofu, mælkeprodukter, kaffe.

Derudover har jeg sat mig for at løbe 2-3 gange om ugen. Jeg løber 3-4 km hver gang, og skifter mellem at løbe udenfor og på løbebånd. Jeg er meget spændt på hvordan det kommer til at gå, men er meget motiveret og klar på at give det en chance. Selvom der er ting der bliver svære at undvære (alkohol, mælkeprodukter, kaffe ect.) Men det er jo også en del af udfordringen, at lære at undvære de ting man godt ved er usunde for kroppen. Man må ikke veje sig i de 30 dage, og det bliver nok også noget af en udfordring. Det er jo altid spændende om det går den rigtige vej.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min historie - Nina