Hjemmelavet bounty
Opskriften er fundet hos madbantitten, som har ekstremt lækre opskrifter 🙂 – tjek hende endelig ud.
Du skal bruge:
1/2 dåse kokosmælk – her skal man bruge det fede i toppen, altså ikke selve mælken
2 store spsk kokosolie
2 spsk sukrin / sukrinmelis
150 g. kokosmel
150 g. mørk chokolade 70-85%
Sådan skal det gøres:
Først tager man kokosmælken og kokosolien, som smeltes i en lille gryde. Derefter tilsættes sukrin / sukrinmelis og tilsidst kokosmelet.
Derfra er det kun fantasien der sætter grænser. Jeg beklædte en form med plastfilm og satte det i fryseren – men når man så skal til at beklæde det med chokolade og skære det ud, smuldre det let – så evt. skærer det eller form det inden det er helt afkølet og stivnet.
Dog smager det helt fantastisk, og præcis som en købe bounty!
Ingen kommentarer endnu