1 april :)

Dejlig dag..

Jeg har haft en rigtig dejlig dag i selskab med min mutter 🙂
Vi er nu færdige med at deltage i glaskursus og må nu selv være i værkstedet – hurraaaaa! Så det var aller første gang idag, at vi skulle selv afsted, skide hyggeligt var det. Det ente med at vi var der i over 4 timer – skide godt klaret af mor’Karen 🙂

Morgenmaden bestod af paleo rugbrød med ost, agurkestænger og dip fra igår

IMG_2448Til aftensmad, var jeg skide sulten, jeg havde ikke fået andet end morgenmad, da jeg ikke regnede med at vi skulle være i værkstedet SÅ længe, så av den var utilfreds.
I søndags fik vi det lækreste kød fra da vi havde været i Tyskland og handle i fredags – dumt at gøre midt i påsken forresten!!
Nå men i hvert fald var der rester i fryderen, men der var to spyd og i alt fire stykker medaljoner. Tænkte at jeg bare kunne spise indtil jeg var mæt, men det hele røg sku ned – Det smagte så overdrevet godt!

Ved siden af havde jeg revet squash til spaghettier, skåret cherry tomater og blandet det med en studentermix og lidt dressing på toppen – faktisk var det en pizza dressing vi købte for læææænge siden, men den var rigtig god dertil!.
Min dejlige veninde Simone fortalte i fredags at hun havde skåret paleo rugbrødet i tern og stegt dem som croutoner, så det forsøgte jeg også lige, for søren det var godt! – tak for tippet :p

IMG_2459

Imorgen kommer der et indlæg om vores gourmet middag den anden aften, så i kan få opskriften på den :)..

Her er det første selvstændige resultat af glaskursus 🙂

Hr og Fru Danmark :)

Hr og Fru Danmark 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 april :)