Blandet godter :)

1 april :)

Så er fødselsdags weekenden og den foregående uge overstået – det har kostet lidt på kilo kontoen meeen det forsvinder hurtigt igen.
idag er der præcis 20 dage til min fødselsdag og til at jeg skal i en lækker sag når jeg skal på slotsophold 🙂 – Jeg glæder mig vaaaaaanvittigt!

I dag har den stået på sundhed for fuld skrald ! – Jeg har fået lækker sund morgenmad bestående at æg og cherry tomater

Løgommelet med forårsløg og cherry tomater lynstegt

Løgommelet med forårsløg og cherry tomater lynstegt

Vejret har jo været helt i top i dag, så udenfor skulle man da :).. – Mine forældre kom forbi og fik lidt sol på terressen inden vi skulle et smut i skoven. Og nej nej nej, mine små hunde var sorte da vi kom ud af skoven igen!, det var ret smattet og vådt pga sneen men dejligt frisk 🙂

Til aftensmad fik jeg lidt blandet godt. Jeg havde taget skinken som jeg normalt har brugt til grøntsagsrulle og bundet om 3 forskellige slags oste vi havde – en alm skæreost i den ene, en puuk ost i den anden og en morbjet (sikkert ikke stavet rigtigt :)) i den sidste. Så fik jeg to grønne rå asparges. agurk og friske gulerødder til youghurts dip – mums!

En fryd for øjet :)

En fryd for øjet 🙂

Mit knæ har det ikke alt for godt efter fødselsdagsweekenden, det kan ikke så godt lide at sidde flere timer i samme stilling når man sidder ved et spisebord – havde ellers sådan håbet på en lille løbetur når vejret nu er så godt 🙁 – Men lad os se hvordan det har det i de løbende dage 🙂

– Håber i har haft en god påske 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blandet godter :)