VÆGTEN !! :)

Gå nu væk sne!

I lørdags fik jeg så ENDELIG købt den nye vægt – Så fin en vægt og fik vejet mig. Status er at jeg allerede har tabt de 2,5 kilo som jeg havde fat mig som mål til min fars fødselsdag d. 30 marts, MEN, nu skal jeg så holde den eller endnu bedre, tabe mere indtil – ellers gælder det jo ikke :).

Her er min nye beauty så :)

Her er min nye beauty så 🙂

Sneen hjælper mig altså ikke ligefrem med motionen – jeg kom ikke ud og gå de to ture jeg ville i weekenden pga det dårlige vejr, godt nok var der ikke så meget sne som der kom igår og idag, men det er simpelthen så bidende koldt her på landet, så det skete ikke. I stedet tog jeg sammen med svigerforældrene og Thomas til dyremesse i Fredericia  og gik 2 timer + jeg havde hundene på armen den sidste halve time, så det vejer også :p.

Til hverdag på Hospice får jeg det samme hver morgen – et lille skvat kærnemælk med lidt skåret frugt i. Til middagsmad spiser altid salat og finder et stykke kød, eller tager et stykke pålæg som kød, hvis der ikke er noget. – Det kan dog ske at alle salat enten er med bønner, pasta eller andet jeg ikke kan spise, og der forsøger jeg lidt at fiske udenom og tager pynten og ellers spiser jeg bønner, som stadig er grøntsager og stadig er bedre end pasta.

Aftensmaden svinger lidt, jeg laver mest lækkert når Thomas også er hjemme. Det er nu én gang bare sjovere at lave noget sammen eller til en anden 🙂 – ellers spiser jeg et stykke paleo brød med pålæg.

Når jeg ikke er i dagvagt på Hospice slår jeg morgenmaden og frokost sammen, jeg sover gerne lidt længe og er derfor ikke så sulten før omkring middag – her spiser jeg gerne blødkogte æg, paleo boller eller røræg.

Til aftensmad i aften er jeg selv hjemme og kunne egentlig godt have en salat, men havde ikke noget lækkert for øjnene at lave den af, i stedet lavede jeg grøntsags ruller som jeg lavede for et par dage siden. Denne her gang lagde jeg dog to stykker skinke sammen så det blev til en større rulle – i rullen kom jeg salat, tomat, pepper og squash og lidt diet dressing.

Store ruller :)

Store ruller 🙂

De mættede mere end jeg lige troede, så næste gang tror jeg en eller halvanden vil passe bedre :).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VÆGTEN !! :)