Hold motivationen!

Bum tilbage var den!

Motivationen har virkelig vist sig fra sin bedste side idag. Siden igår, hvor jeg læste og tænkte meget over hvordan man kunne holde fast i sin motivation, har jeg selv været rigtig motiveret.

– Motivations billedet er tilbage på mobilen, jeg har en masse nye ting jeg gerne vil have ud på bloggen, samtidig med at jeg absolut ikke har syndet idag !

Startede imorges og stige op på vægten, som desværre var værre end forventet :s – men det må jeg jo tage med. Derefter kørte jeg ud til min mor, og tilbragte dagen sammen med hende. Til frokost og aftensmad, var det mig der kokkererede i køkkenet, og fik bakset en rigtig lækker reje salat sammen. Og til frokost lavede jeg løgomeletten til os 🙂

Virkelig let

Virkelig let

Den bestod af:
– Iceberg salat
– Avokado
– Tomat
– Rødløg
– Rejer
– Puckost (feta)
og en dressing jeg lavede af yoghurt, lidt mayonaise, salt, pepper, tørret timian og karry. Mine forældre, fik lidt ærter i, og fik et lunt naanbrød til.

Velbekomme :)

Velbekomme 🙂

Til fredags snack, holdte jeg mine fødder på jorden og gav ikke efter – mens mine forældre guffede en lille kugle is, fik jeg en skål frugt 🙂 (Hihi, min mor ville ikke have jeg nævnte det – ps. Tak for en dejlig dag, hvis du læser det her mor <3 )

Meget bedre end is :)!

Meget bedre end is :)!

Jeg kan mærke at mit humør er helt i top efter at have haft sådan en vellykket dag.
– Jeg har også besluttet mig for at mit første mål, skal være til min fars fødselsdag, som er d. 30 marts – jeg er ikke helt sikker endnu hvad mit mål skal være, skifter lidt mellem 2-4 kilo, og føler det er vigtigt at jeg er helt sikkert på at jeg kan holde målet og smide de kilo jeg sætter mig for så jeg ikke bliver skuffet eller giver op. Min belønning her skal være at jeg ikke vil tænke på kur den dag – så jeg kan fejre min far som jeg har lyst til :)!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hold motivationen!