Rugbrød - Paleo/Stenalderkost

Hold motivationen!

Tusind tak for alle jeres svar omkring motivation – kan altid bruge flere hvis i stadig har noget på hjerte :)..

Jeg har idag, også søgt forskellige steder på nettet for at hører “eksperternes” mening om hvordan man holder motivationen. – Men det er ikke lige så let, som man tror, de fleste skriver at man skal varierer kosten, dette så det ikke kun er salat, som man er ved at kaste op over efter 3 dage, men også prøve nye ting. Nye grøntsager, nye retter eller bare lave lidt om på de sædvanlige så de bliver fornyet :). Derudover er der også mange af jer som skriver om motivations billeder – og det har jeg faktisk selv haft tidligere, jeg ved ikke om i kan huske at jeg lavede et indlæg om min ryg for laaang tid siden, men det “før” billede plejede jeg faktisk at have som baggrund på min Iphone, som motivation, og det virkede faktisk ganske godt, jeg havde bare helt selv glemt at jeg havde det, og at det faktisk virkede. Så det vil jeg helt sikkert gøre igen.

Samtidig kan jeg læse, at det også er “vigtigt” eller en stor hjælp at man laver små skridt eller mål, som man er sikker på at man kan holde, og gennemføre. Det kan være 2 kilo inden fødselsdag, eller 5 kilo inden juni osv. – Det gjorde jeg i starten da jeg startede bloggen op med Lena. De første fem kilo betød nye briller, og de næste fem skulle have betydet kort hår, men blev så fikseret på det, at jeg klippede det med det samme. Dog føler jeg at det er en rigtig god motivation som også hjælper, det skal dog ikke være mål/belønninger som hedder, “spise en is” eller tage på café – Det skal være noget man virkelig gerne vil, eller længdes efter.

Til sidst læste jeg på en blog, at hun planlage hvornår i den kommende uge at hun skulle dyrke motion og hvilken, på den måde havde hun selv planlagt på forhånd, hvormeget hun kunne “overskue” at dyrke, og hvad hun havde lyst til at der skulle dyrkes.
– Det er en ting jeg også vil tage med mig fremover.

Jeg har idag også fået en før fødselsdagsgave af min vidunderlige kæreste – Vi skal på et slotsophold på min fødselsdag, med overnatning til dagen efter. Vi skal både have en 3-retters og 4 -retters og derfor i pænt tøj – så mit endelige mål til d. 20 april er at være nede på 74 kilo – det er ca 4 kilo på 6 uger, det burde jeg godt kunne. Og det VIL jeg kunne!

Imorgen vil jeg sætte lave mit motions program for i næste uge, og finde mine motivations billeder frem på min iphone igen, og jeg vil finde mit første del mål, med kilo og belønning + Vi var i tyskland for at handle igår, så køleskabet boomer at grønt og frugt :)!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rugbrød - Paleo/Stenalderkost