Pølsehorn - Low carb

Den rette vej..

Jeg havde den dejligste dag igår sammen med Thomas, min bror og hans kæreste og min mor og far. Thomas og jeg havde været ude og finde juletræ i fredags, som skulle ind og pyntes igår morges. Ingen af os har haft et juletræ af vores eget før, så det er en lidt speciel følelse selv at være ude at vælge det og så gå og pynte det. Så er det godt nok blevet rigtig jul i det lille hus :).
Vi har jo måtte købe alt fra bunden af, da ingen af os som sagt har haft et tidligere – så fx da vi i sommers var en tur i USA, har vi købt julekugler i Disney World, så har vi en smule trip trap nisser på, arvestykker fra Mor’Karen og glas pynt fra det lille apotek i Tønder.

Det lille juletræ… Billedet er lidt aflangt, så toppen ser ret så lang ud, det er den altså ikke i virkeligheden.

 

Lidt efter middag, kom min bror og hans kæreste så forbi, hvor vi gik igang med den helt store konfekt lavning (spisning – for min bror 🙂 ) Det var skide hyggeligt og vi fik virkelig lavet konfekt til den store guldmedalje.
Senere kom mine forældre så familien var samlet – og julefrokosten blev skudt igang! Det var så hyggeligt og rigtig familie agtigt 🙂 Og jeg skal lige love jer for at der ikke var mangler nogen steder!
Vi fik: makrel, hjemmelavet skinkesalat, hjemmelavet tatar, hjemmelavet karrysalat, sild, alm. tatar, æg, rejer, spegepølse, rullepølse, hjortepølse, hjemmelavet leverpostej, hjemmelavet frikadeller, hjemmelavet rødkål, hjemmelavet surip, sylte, ost og ris a’la mande + alt tilbehøret.

Velbekomme 🙂

Jeg havde jo sådan set frem til denne aften, fordi det ville være første gang i næsten 3 måneder at jeg skulle have rugbrød og franskbrød – MEN så godt var det faktisk ikke. Altså forstå mig ret, det var så lækkert alt maden, og der manglede absolut ikke noget som helst, men det var slet ikke rugbrødet jeg har manglet, som jeg eller har gået og fablet om, nej nej det var pålægget og alt tilbehøret jeg nærmet savlede over..

Idag havde jeg så gået med til at det stod på rester fra igår og hygge – så da vi vågnede smuttede Thomas til bageren for at hente rundstykker, imens jeg fandt en film frem og satte på i soveværelset – så blev morgenmaden serveret på sengen 🙂
Jeg er sikker på at havde jeg ikke spist så meget igår, havde jeg aldrig kunne spise så meget igen her til morgen – føj 🙂

mmmmmh

Men nu til det bedste af det hele – jeg ser virkelig frem til og glæder mig helt vildt til imorgen, hvor jeg kan vende tilbage til mine trygge og faste rammer – Tænk engang at se frem til sin sunde livsstil og væk fra alle kulhydrater og slemme slemme ting, det må virkelig betyde at jeg har fundet min rette vej :)!

Glædelig jul alle sammen 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pølsehorn - Low carb