Halloween som indgridiens

Et chokerende syn!

Jeg har haft svært ved at finde et “før” billede af mig selv, som kunne vise hvordan jeg så ud, da jeg var på mit største, men idag kom sandheden frem – føj!..

Min kæreste fylder 30 på fredag, og vi skal ud og fejre det, sammen med familien på en lækker fransk restaurant. Og da jeg nu har tabt mig, har jeg ikke det store kjole udvalg længere, så jeg har været i gemmerne og se hvordan mine lidt ældre kjoler sidder idag, nu hvor de ikke er ved at sprænge :p..

Jeg fandt da frem til en hvid kjole jeg havde på da jeg blev student – og den var satme stram da jeg blev student, men i dag sidder den som smurt!
Det var derfor jeg kom i tanke om at jeg havde fået taget profil billeder, (ved ikke helt hvad det hedder) da jeg blev student, og kunne huske jeg havde taget ret så meget på, på det tidspunkt også. Så hjemme hos mine forældre fandt jeg et af billederne og hold da op et skræmmende syn..

19 år gammel, 163 cm høj og vejer ca. omkring 83-84 kilo! bum en dobbelt hage!!

Jeg har i bund og grund været på kur siden d. 1 februar 2012 – der vejede jeg 83,8 kilo. Dvs. at idag har jeg tabt mig 10,8 kilo! og om to dage er jeg færdig med den første måned af min nye livsstil – jeg kan absolut ikke andet end at fortsætte.

Det her billede er dog taget inden jeg startede på Whole30 og inden jeg fik klippet håret – min hold da op en forskel, dobbelt hagen er i hvert fald mindsket en del 🙂

Taget d. 5 septemper 2012

Men! Jeg kan ikke lave et indlæg uden at dele en smule mad også :).

Idag stod morgen maden af en lækker snack – FRUGTSALAT!

Ananas, banan og klementin – manglede dog lidt chokolade på toppen, men ellers en skøn blanding 🙂

Til aftensmaden fortsatte vi med suppe for 3. dag i træk – Min kæreste og jeg havde været i haven i flere timer, i et forsøg på at sætte vores nye drivhus op. Og derfor havde vi brug for ekstra varme for at få varmen tilbage i kroppen.

Vagtel suppe, med tomat, svampe, kylling og kartofler

Supper er bare ikke pæne på billeder, men den smagte virkelig godt og krydret.. Det var en suppe min kæreste havde lavet for noget tid siden og frosset ned, så derfor kunne jeg ikke rigtig ændre i at der var kartofler i suppen, jeg forsøgte dog at spise udenom.

Tiden er ved at være inde til at få suppe på menuen! – der findes så mange former for supper, og i forhold til en studerendes økonomi, er det endnu bedre med suppe. Hvis i læste mit indlæg omkring græskar, ville i se at vi fik omkring 11 L. suppe for nok under 100 kr.
Vi har planer om at når min kærestes fødselsdag er overstået at vi så laver supper til at fylde fryseren – man kan lave alt lige fra de klassiske; tomat, løg, høns, klar, karry, okse og evt gullash – i skal nok få et indlæg eller to omkring det, når vi går i gang 🙂

 

2

  • Har d. 24/10 skrevet en kommentar til “Vægten er mit stof!”, men har ikke fået svar så prøver én gang mere 🙂 Har I piger en mail adresse I kan kontaktes på ang. et blogprojekt?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halloween som indgridiens