Eksamensskrivning = Sukkerkold!

Halloween som indgridiens

Halloween er virkelig en hyggelig tid. Det er blevet efterår, bladene er næsten forsvundet og den friske vind er virkelig på vej..

Dagen idag, startede ud med morgenmad serveret på sengen, mmh – ren forkælelse! og surprise, surprise menuen stod på omelet 🙂 dog lavet af kokken.

Jeg forstår ikke hvorfor hans bliver mere gul end min :(..

Efterfølgende havde min kæreste bestilt græskar, som vi skulle lave til græskarhoveder, og må indrømme, har jeg aldrig prøvet før (Min far, har fortalt at jeg har, men kan absolut ikke huske det). Det var virkelig en hyggelig ting at sysle med 🙂 – Mens jeg lavede mit græskarhoved, lavedes min kæreste klar til at vi så skulle have græskarsuppe til dagens anledning.

Synes virkelig det er blevet godt!

Men nu bliver jeg lige nød til at stille et spørgsmål – Vidste i, at de græskar de sælger rundt om i butikkerne, er ikke velegnet til mad ?!.. WHAT!
Hvis jeg havde besluttet mig for at jeg ville lave en eller anden græskar ret, så var det da sådan et græskar jeg ville købe ?? Men nej, det græskar vi brugte til suppen hed butternut – og var 11 kg tungt 🙂

Sådan ser et butternut græskar ud, eller i hvert fald det halve 🙂

Græskarsuppe, med græskarkerne olie, purløg og soritzo pølse til side ret. Vi fik lavet omkring 10 litter suppe! – Mine forældre kommer til aftensmad imorgen, og der står den på suppe igen!

Og så fik jeg den geniale idé, om man ikke kunne lave sine egne græskarkerner?? og jo det kan man da! De er blevet super, super gode og smager virkelig som en lækker forholdsvis sund snack.

Det er lidt ligesom saltede mandler – Først vasker man kernerne og ligger dem til tørre et øjeblik, derefter vender man dem i noget olie i en skål og tilsætter lidt salt. Så sier man olien fra og kommer kernerne på en bradepande og ind i ovnen. De skal have 90 grader, ved varmluft i ca. 1 time og 20 minutter – Kokken siger: De kan næsten aldrig få forlænge

Det færdige resultat – velbekomme 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eksamensskrivning = Sukkerkold!