Gang i køkkenet !

Julehyggen er startet..

Har haft fuldt fart på de sidste par dage, har siden mit “gang i køkkenet” indlæg, har jeg ikke haft mulighed for at få postet et nyt – beklager.
Men er i gang med at skrive de tre opskrifter ind, så de vil komme løbenede 🙂

I onsdags var Thomas og jeg en tur i Tønder – min svigermor havde købt det sødeste lille glas juletræ, som jeg faktisk har ledt efter i flere år.
Min mor, moster og mormor har altid haft sådan nogle træ fremme til jul og jeg har ihærdigt forsøgt mange gange at arve dem, men ingen af dem føler at det er nu jeg skal arve dem, desvære :).. for et par år siden havde min moster så fundet et træ næsten magen til, som jeg fik i julegave – men det kunne da ikke stå alene, så siden har jeg været på jagt efter at finde et mere.

Tønderturen resulterede i at der virkelig blev shoppet julepynt til den store guldmedalje – vi fik kæmpe krus med hjem, en julemand til udenfor og hele 2 glas juletræ + meget meget mere 🙂

I går fik vi så besøg af to herlige tøser på 6 og 9 som jeg ofte er barnepige for. Nu hvor jeg har fået så meget plads efter at have flyttet i hus, synes jeg det var på tide at de fik lov til at blive underholdt hjemme hos mig for en eftermiddag – og det må man sige de blev :).
Vi fik lavet varm kakao og hjemmelavet æbleskiver, de blev godt nok hverken runde eller pæne, men de smagte næsten lige så godt som mors 🙂 og den lille spiste hele 6 æbleskiver, så det må da betyde at de var gode nok !

Selv kokken var kreativ 🙂 <3

Da det er ligeved og næsten at juletiden begynder, synes jeg også det var til sin ret at julehygge lidt, så jeg havde fundet en kasse med 9 porcelæns kugler med motiv som de kunne male – så hyggeligt :)..
Til slut havde de selv valgt at vi skulle have hjemmelavet pizza – så kokken måtte igang med at lave mini pizza så de selv kunne vælge deres fyld og lave dem 🙂 – stor succes!

Selv om hverken æbleskiver eller hjemmelavet pizza indgår i min nye livsstil havde jeg valgt at det måtte jeg godt – det har så også kostet mig 500 gram siden igår. – og ja 500 gram lyder ikke af meget, men når vægten endelig går den rigtige vej ned af, er det virkelig en ret stor nedtur at den laver et lille slag opad bare fordi..

– statser dog gevaldigt på at de er væk imorgen, da jeg skal på arbejde i aften og brænde kalorier ved at gå/løbe/jokke på gangene !

Follow on Bloglovin

Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gang i køkkenet !