En af de der dage..

Familie støtte :)

Follow my blog with Bloglovin

De sidste to dage, har været lidt øv dage. Jeg har ikke været i det bedste humør, og ikke været helt super motiveret. Men vejret har heller ikke været det fedeste, gråt og trist..

Men det har dog været rigtig dejligt med noget familie støtte <3 . Igår var vi til aftensmad hos svigerfamilien, hvor de havde været så søde, at lave mad, efter hvad vi må spise. Jeg har det stadig lidt svært med at sige til folk at jeg er på kur, så derfor er jeg virkelig taknemlig når fx. svigermor, hjælper en og laver sund og lækker mad, som vi må spise. + Køber frugt til dessert i stedet for is eller en kage! Det er en skøn familie 🙂

Så sund en tallerken!

Menúen bestod af hakkebøf, porre, blomkål og gulerødder – mums!

Idag har jeg været ude hos en af min svigermors veninder, som er virkelig kreativ, mega, mega kreativ :). Og det vi skulle ud og se på, var glaskunst – elsker glaskunst, synes det er så flot og fint – og nips på en helt anden måde 🙂
Fik 2 fine hvide juletræer med hjem, og 7 af disse fine nissemænd, til at hænge op 🙂
Imens vi studerede det fine glaskunst, dækkede min svigermors veninde, op til kaffe og serverede kage! (åh oh!) – hvad gør jeg så??
Jeg tog et lille stykke, nød det og besluttede mig for at udvide min løberute når jeg kom hjem.

løb samme rute til at starte med, som sidst da jeg løb i mørke og fortsatte derefter den normale rute, det hævede ruten med ca 1,5 km! sådan!

 

Lidt fint til julen 🙂

Her til aften, har vi haft besøg af to af vores venner, og deres dejlige lille datter – så vi skulle finde på noget nyt og lidt mere spænende at spise, end hvad vi har serveret tidligere.
Jeg mangler rigtig meget at kunne spise lasagne, synes det er en frisk ret, som man kan varierer på kryds og tværs.
Så derfor valgte vi at lave moussaka, som er en anden variant af lasagne, og så lavede vi den uden kartofler.

Man laver moussaka således:
Man laver en kød/tomat sovs, som om man vil lave pasta med kødsovs, så tager man aubergine, og skærer i skiver. Skiverne svitser man hurtigt på panden i olie, så de bliver let gyldne – tilsidst tager man skiftevis kødsovs og aubergine som en alm. lasagne.
Ind i ovenen i ca 20 minutter ved 180 grader og varmluft – og så er der serveret :)!

Moussaka uden kartofler

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En af de der dage..