Still going..

Selv inviteret middag :)

Jeg har simpelthen verdens dårligste vægt – Det er ellers sådan en fin enkel en fra bilka, jeg engang har fået i gave af min mutter, men den er simpelthen så dårlig, at der skal skiftes batterier hvert minut! øv altså!

Jeg har ikke spist det vildeste mad de sidste to dage, da jeg har været i praktik, og var selv hjemme igår aftes. Igår fik jeg to skiver paleo brød med hjemmelavet tun salat på. Den består af, en dåse tun, agurker skåret i meget små stykker og lidt yoghurt.

Simpelt og lækkert :)

Simpelt og lækkert 🙂

Her til aften havde jeg inviteret mig selv til aftensmad hos min bror og hans kæreste i Kolding, Thomas var på arbejde, så fik hundene passet og tog direkte fra praktik derop.

Og mums, sikke en middag vi fik – er helt proppet endnu!

Han kan nu nok, ham brormand

Han kan nu nok, ham brormand

Middagen bestod af en simpel grønsalat med dressing, kylling bagt i sølvpapir, med et løg på toppen og penslet i bunden med honing marinade og rodfrugt blanding stegt i honning/sennep dressing .

Til dessert lavede hans kæreste en dessert fra en af mine stenalderkost bøger som de også har købt – den bestod af et æble bagt med mandler og rosiner – virkelig lækkert, også visuelt :).

Det skal prøves ! og evt med lidt syrligt til så som creme fraiche

Det skal prøves ! og evt med lidt syrligt til så som creme fraiche

Imorgen skal vi på vægten igen, da det er en uge siden vi gav den gas – er spændt på hvad den siger allerede efter en uge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Still going..