I'm back.. for good this time!

En fryd for øjet

Det kommer meget i perioder hvor jeg rigtig kræser om min mad – og forsøger at lavet lidt ekstra for ens øjne. Og det gør man ikke tit nok synes jeg. Maden kommer til at smage meget bedre og af meget mere når man får det til at se lækkert ud.

Jeg har haft en ret livsbekræftende dag på arbejde idag – Jeg var med til noget der hed erindringsdans, hvor vi dansede med beboerne og for satan de var vilde med det 🙂 Der blev spillet god gammel dansk musik og så bare igang – Jeg var helt færdig bagefter og havde faktisk kun danset to eller tre danse men jeg kunne slet ikke lade vær’ med at smile og le fordi der var en skøn og livlig stemning – Jeg kørte hjem med hovedpine og smilet stadig hængende på læberne :)!

Til morgenmad/frokost fik jeg noget frugt jeg havde skåret i år aftes – kiwi, små druer og ananas. Det er lige tiden for ananas, de er dejlige saftige og friske.

Fryd for øjet ikke sandt :)?

Da jeg fik fri havde jeg jo som skrevet hovedpine – en ret grum en og ved nok godt at det er fordi jeg ikke havde fået nok at spise på arbejde så skyndte mig hjem og miksede en omelet sammen med champignon, snack peber og friske grønne aspargs

Det at tilsætte noget grønt til en omelet gør også meget for øjet – det smagte godt med lidt ustegt og frisk blandt resten. Det hjalp dog ikke ret meget på hovedpinen så tænkte det nok var fordi jeg havde for lavt blodsukker – Så desværre røg der lidt slik ned for at få det hurtigt op og det hjalp.

Da vi jo skal til Berlin på mandag skal vi have ryddet lidt ud i vores køleskab – Så ville helst undgå at handle ind, inden vi tager afsted.
Vi har lidt grønt, æg, mælk, græsk yoghurt og… ja det var faktisk sådan det hele – Men jeg vil jo også gerne have det til at række så fandt et mørbradstykke som jeg stegte ved svagvarme sammen med salt, pepper og tørret timian. Derefter tog jeg noget kreüter pulver og blandede det op med græsk yoghurt, så tog jeg hjertesalat og skar i mellem små stykker og blandede med dressingen som jeg lige havde lavet – men ikke for meget så det blev snasket. På toppen kom jeg en blanding som hedder sød og saltet – altså de der små snack blandinger med nødder, kerner og rosiner.

Det er da lige før det er gourmet mad 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm back.. for good this time!