Den rette vej..

Standard retter

Jeg er begyndt at ligge mærke til noget når jeg laver mad, og ved at genlæse nogle af mine indlæg – det er meget det samme mad som jeg laver.
Derfor bliver jeg virkelig nød til at søge lidt mere rundt på nettet, blandt alle opskrifter som, så mange er gode til at dele 🙂 Derfor håber jeg også at jeg kan blive mere inspireret og motiveret til en mere varieret kost, når jeg så evt kan blogge omkring det. Jeg håber også inderligt at jeg får den nye stenalderkost bog i julegave, så jeg kan blive lidt mere inspireret :).

Her til eftermiddag kom min veninde Simone, da mit hår trængte til en studsning 🙂 – så jeg havde lovet hende at lave lidt aftensmad til hende, nu hvor vi skulle hygge lidt. Hele vores køleskabe boomer af rester og grøntsager, så menuen bestod af en tur rundt i køleskabet

Vi havde et par af mors hjemmelavet frikadeller fra julefrokosten tilovers, og så havde vi til en lille salat og blomkålspuré – men hvor jeg tog nogle frisk revet gulerødder i – mums.
Salaten bestod af: cherrytomater, crutoner, feldtsalat (en salat der kan minde lidt om store kløver blade) og cæsar dressing.
Blomkålspuréen er den samme som jeg har lavet tidligere, hvor jeg koger blomkålen og blender den, men her forsøgte jeg at tilføje friskrevet gulerødder – stor succes!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den rette vej..