2. portion

I’m back.. for good this time!

Jeg har virkelig dårlig samvittighed over mit fravær fra bloggen – specielt fordi det ikke er mere end 2 indlægge siden at jeg skrev beklager stilheden. Med nogle ting i livet bestemmer vi desværre ikke selv.

Siden jul har jeg haft virkelig svært ved at motivere mig tilbage til min rette levestil – jeg har længes efter at spise efter mine nu “normale” vaner – men jeg har simpelthen ikke haft overskud til det.
Jeg ved ikke om det er årstiden der spiller et puds med mig men jeg har været så deprimeret og ikke-gidende siden vi startede i skole igen – gad ikke lektier, arbejde, motion, sund kost. – Jeg havde faktisk kun lyst til at ligge på sofaen, se fjernsyn og SPISE!
Men det kommer man jo ikke nogen vegne med så efter en rigtig god snak med min kæreste og mine forældre – fik jeg lagt et skema over hvad jeg i hvert fald skulle lave hver dag i 14 dage i forhold til at jeg skulle til eksamen i denne her uge. Det har ikke været heeeelt let og der har godt nok været et par tårer fremme også, men jeg kom igennem det og var til eksamen i mandags og igår – Men nu er det overstået og jeg kan mærke jeg endelig har fået noget løftet fra mine skuldre og overskud er stille ved at vende tilbage.

Sådan et par 14 dage koster godt nok også på side benet har jeg fundet ud af – der ryger slik, chips, cola og fastfood ned i lange baner – men det gider jeg slet slet ikke tænke på mere for fra igår eftermiddags af kom motivationen tilbage – og jeg startede med at gå en lille fin tur på omkring 4 kilometer (noget af den tur jeg løber) sammen med mine to dejlige hunde, den lille holdt dog kun 1 eller 2 kilometer så ville hun godt nok ikke mere i det kolde vejr – Men det skulle ikke stoppe mig da, så ind under jakken med hende og videre gik jeg! – det var en skøn følelse af være igang igen.

Fra mandag af, skal jeg et par dage til Berlin, med min kæreste og svigerforældre (på sølvbryllups tur) Jeg regner med at der er wi-fi på hotellet så jeg skal nok forsøge at lave nogle små indlæg om maden dernede – Jeg vil forsøge så godt jeg kan ikke at synde alt for galt og huske salaten :p..

Hvis i har lyst kan i også følge mig på Instagram hvor jeg løbende ligger billeder op af mad og mit liv. Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2. portion