Hjemmelavet bounty

En for stor mundfuld

Jeg må indrømme og tilstå at jeg har taget en for stor mundfuld ved at garantere et vægttab i julen…

Jeg har det bedre efter mit bump på vejen, men jeg er ikke helt lige så motiveret som inden, derfor har jeg ikke valgt at give op, men at ændre lidt i mit mål julen over. Jeg vil ikke sætte mig for at tabe mig i julen, da jeg ganske enkelt synes der er for mange fristelser – derfor har jeg istedet valgt at sige, min vægt skal stå stille! Hvis jeg taber mig, er det kanon, men jeg må ikke tage på i julen – det er mere overskueligt for mig.
Jeg lever stadig efter stenalderkost/paleo, men jeg accepterer at der ryger lidt godter ned også.

OG! – for første gang siden d. 1 oktober skal jeg imorgen, have rugbrød !! – vi skal have familie julefrokost her i huset og jeg har valgt kun at spare på smøret og fedtet 🙂 – så er spændt på hvordan det kommer til at smage, nu hvor jeg ikke har fået en skive i lang lang tid.

Jeg vil gerne dele min status med jer mht vægttabet – jeg har lige pt. tabt 11,5 kilo siden 1. februar 2012 og smidt 1 1/2 – 2 str. i tøj.
Jeg er måløs når jeg ser billeder af mig selv fra for lige knap et år siden – jeg har rigtig svært ved at forstå jeg har set sådan for “for så stor var jeg heller ikke” <– mente jeg da selv, i hvert fald.
Billeder taler for sig selv, og i forbindelse med vægttab kan man kun sige at det er 100% sandt! – jeg vil gerne vise jer et billede af min ryg, det første billede er taget d. 1 okt. da jeg startede med at blogge og ændrede min livsstil. Det andet billede er taget i dag, præcis 74 dage siden jeg startede – og hold da helt k**t en ændring!

Jeg har fået så meget selvtillid at jeg nu kan dele min ryg med jer :)! håber ikke i er sarte.

74 dage imellem

Hvad siger i :)?

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet bounty