Is this heaven ??

Hjemme igen..

Så er jeg godt hjemvendt fra Berlin og er næsten helt tilbage på stenalder igen.

På fredag starter jeg i 10 ugers praktik på Haderslev Hospice, som jeg virkelig glæder mig til – det bliver ekstremt spændende og forhåbentlig meget lærerigt personligt.
– Men der er et kæmpe + ved det, som helt sikkert vil hjælpe mig med madpakken! Der er madordning. Da jeg kom til samtale deroppe fortalte de mig at personalet ikke havde mulighed for at opbevare deres madpakker koldt. Og så tror jeg faktisk også at det har noget og gøre med at vi skal være sociale med patienterne og derfor også spise det hvad de får serveret.
Først tænkte jeg FEDT ! – jeg skal ikke tænke på madpakke i 10 uger!, men derefter kom jeg i tanke om hvad man altid serverer – kød, pasta, kartofler og ris :(.. fik dog en god snak med personalet deroppe, som fortalte at der altid blev serveret frugt til morgenmad, da jeg jo ikke spiser brød og så at der altid var en form for salat – Heldigt!

Men da jeg jo ikke kan rende rundt med en telefon når jeg er på arbejde, bliver der ikke taget billeder, med mindre jeg tør spørge et par gange :). jeg skal dog nok beskrive hvad jeg har fået og hvad der ellers kunne give inspiration.

så de næste 10 uger (- fridage) skal jeg kun tænke på eftermiddags snack og aftensmad.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Is this heaven ??