Boller – low carb
Denne opskrift er egentlig næsten den samme som til pølsehornene – det var helt tilfældigt at den blev til boller. Jeg havde en lille klat dej tilbage da jeg lavede pølsehorn og lavede det til en lille bolle – og mums den var lækker (bedre end pølsehornene!)
Du skal bruge:
6 æg
1 1/2 dl cremé fraiche
1 dl FiberHUSK
1 dl mandler malet til mel
2 dl sesamfrø malet til mel
2 dl solsikkekerner malet til mel
2 tsk. bagepulver
2 spsk. sukrin
Kyllinge pølser
Sådan gør du:
Alle ingredienserne til dejen røres sammen, lad den stå og trække lidt, så finbrene kan suge væsken til sig, evt imens køkkenet rydes op.
Dejen vil være klisteret og kan ikke rulles helt så nemt, vask evt hænder undervejs – det kan hjælpe hvis dejen ikke vil slippe hænderne.
bollerne bages i 20 minutter ved 200 grader og pliiiiing de er færdig
Ingen kommentarer endnu