Opskrifter alle vegne..
Det bedste ved at være igang med min nye livsstil, er alle de uendelige opskrifter som man ikke har prøvet endnu.
– Jeg er ikke alt for kreativ i et køkken, og holder mig egentlig gerne til det hvad jeg kender og er god til. Men ved ikke at spise fx mel – er det bare endnu mere spændende at udforske opskrifter og se hvormange lækre opskrifter man kan finde uden alt det “dårlige” i.
Idag faldt jeg over en opskrift på pølsehorn.
I min klasse tager folk altid et smut over på tanken i pausen og enten køber cola, slik eller pølsehorn. Cola er alt for tidligt på dagen, og slik mangler jeg faktisk ikke rigtig mere, men pølsehorn – årh der er bare ikke noget bedre end sådan et friskbagt lunt pølsehorn!
Så selvfølgelig skulle jeg da give den opskrift et forsøg – Det er godt nok ikke mig der er kok er i huset, men jeg må indrømme at der er mange ingridienser jeg aldrig har hørt om eller kender til – som sunde. Det er ikke lige i denne her opskrift men bare sådan generelt – Havde jeg nu ikke læst til sygeplejerske havde jeg nok heller ikke vidst hvad HUSK er.
Husk er frøskaller som er godt for maven; tyktarmen, mod diaré og faktisk også mod forstoppelse.
Men i hvert fald blev det nogle skide gode pølsehorn – virkelig klistrede og ikke specielt lette at lave med gode :).
Der var en lille klat til overs som jeg lavede til en bolle – og wupti, så var det også en bolle dej.
Opskrifterne vil komme løbende 🙂
Opskriften på de der pølsehorn glæder jeg mig til du lægger ud, for de ser sørme gode ud 🙂